Dluhopisová emise BYDLENÍ Fulnek 8,5|2023

Tato dluhopisová emise je vydávána primárně za účelem získání prostředků pro realizaci rozvoje našeho portfolia spravovaných nemovitostí a akvizice nových nemovitostí v regionu severní Moravy a Slezska, a to zj. oblasti nájemního bydlení.

Celková hodnota dokončených nemovitostí v horizontu pěti let přesáhne 200 milionů Kč. Na rozvoj či pořízení nemovitostí v jednotlivých etapách budou použity vždy vlastní zdroje v minimálním podílu 20 % z celkového rozpočtu. Po dokončení dílčích investičních fází budou prostředky z dluhopisů nahrazeny bankovním financováním.  

Investiční aktivity jsou zaměřeny na lokalitu mezi Olomoucí a Ostravou podél dálnice D1 (Fulnek, Odry, Bílovec, Nový Jičín), které dosahují z hlediska výnosnosti zajímavého zhodnocení. Rozvoj komerčních nemovitostí synergicky doprovázených stabilními příjmy z pronájmu bytů a výrobních prostor skýtají pro investory velmi zajímavou příležitost. 

V REZIDENCI pod zámkem vznikne unikátní řešení nájemních jednotek 2+kk a 3+kk vyššího standardu přímo pronajímaných firemním zákazníkům z lokality.

REZIDENCE pod zámkem je synergicky propojena s největším projektem investiční skupiny Vci, TOVÁRNOU Fulnek. V tomto areálu nachází zázemí výrobně-technologické firmy ze širokého okolí a také prostory pro vývoj svých technologií. Tyto společnosti poptávají vhodné dlouhodobé bydlení pro své klíčové pracovníky. Aktuálně evidujeme poptávku po více než 30 bytových jednotkách této kategorie.

Parametry dluhopisové emise:

  • pevný úrok 8,5 %,
  • na dobu trvání 4 let,
  • konečná splatnost v listopadu 2027,
  • celková jmenovitá hodnota 18 800 000 Kč,
  • emise je tvořena 376 dluhopisy,
  • každý jeden ve jmenovité hodnotě 50 tis. Kč.

K čemu budou použity finanční prostředky

Získané prostředky budou použity zj. na dokončení projektové dokumentace a přípravu výstavby před financováním bankou.

PRODEJ ZAHÁJEN V LISTOPADU 2023.

Objednat dluhopisy

Zkušenosti týmu

Tým je tvořen pěti klíčovými pracovníky z oblasti investic a výstavby. V součtu tento tým v posledních 15 letech úspěšně realizoval investiční nemovitostní záměry v celkové hodnotě přesahující miliardu Kč.

ZajištěníZajištěno ručitelským prohlášením mateřské společnosti BD estate s.r.o. s aktivy aktuálně přesahujícími hodnotu 60 000 000 Kč.

Zpět na všechny dluhopisové emise

Ke stažení

EMISNÍ PODMÍNKY DLUHOPISŮ: BYDLENÍ Fulnek 8,5|2023 stáhnout (169.20 KB)
Rucitelske prohlaseni - BYDLENI Fulnek 8,5I2027 stáhnout (467.31 KB)
VZOR - DLUHOPIS-BYDLENÍ Fulnek 8,5|2027 stáhnout (216.85 KB)
(2311 v1.2pf) PREZENTACE - BYDLENI Fulnek - 8,5I2027 stáhnout (1,018.07 KB)

Kontaktujte emitenta

Co se stane po odeslání formuláře?

Cena 1 dluhopisu
50 000 Kč
Zájem o počet kusů

Co se stane po odeslání formuláře:

1.

V řádu několika málo dní vás budeme kontaktovat.

2.

Zodpovíme veškeré vaše dotazy.

3.

Vytvoříme smluvní dokumentaci.

4.

Domluvíme předání a další postup.